4η Μέρα Τουρνουά Καράτουλα – Τα αποτελέσματα της 3ης (Photos)

Οι St. BARBARIANS

Φτάσαμε αισίως στην 4η μέρα του τουρνουά και τελευταία για την φάση των ομίλων, με το ενδιαφέρον να κορυφώνεται ενόψη και των τελικών φάσεων που ξεκινάνε αύριο 08/08. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει 4 αγώνες 1 κατάταξης, 1 για τον Γ΄ Όμιλο και 2 για τον Δ΄ Όμιλο. Αναλυτικά:

 

 

 

 

 

 

Αγώνας κατάταξης (3ος Α Όμιλος – 3ος Β Όμιλος)
18:15 ROCKETS – POULAIN
Για το ποιος θα καταλάβει την υψηλότερη θέση στην τελική κατάταξη των ομάδων θα παλέψουν σήμερα το απόγευμα οι Rockets με τους Poulain. Και οι δυο ομάδες κατέλαβαν την 3η θέση στη βαθμολογία των ομίλων τους και θέλουν να πάρουν μια πιο τιμητική θέση στην τελική βαθμολογία.

Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ
19:30 MAN 2 MAN – Α.Ο. ΚΛΙΝΔΙΑ
Ίσως ο πιο ενδιαφέρον αγώνας της σημερινής ημέρας θα γίνει στις 19:30, εκεί που οι Man 2 Man θα αντιμετωπίσουν την σκληροτράχηλη ομάδα του Α.Ο. Κλινδια! Και οι δυο ομάδες ύστερα από 2 αγώνες ισοβαθμούν με 3 βαθμούς και σήμερα ουσιαστικά παίζουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο, αφού ο νικητής θα αγωνιστεί και αύριο για την φάση των «8».
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ
ΘΕΣΗ – ΟΝΟΜΑ – ΑΓΩΝΕΣ – ΒΑΘΜΟΙ
1. ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ 2 – 4
2. MAN 2 MAN 2 – 3
3. Α.Ο. ΚΛΙΝΔΙΑ 2 – 3
4. ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2 – 2

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ
20:30 St. BARBARIANS – ΌΤΙ ΝΑ΄ΝΑΙ
Στις 20:30 για τον Γ΄ Όμιλο οι St. Barbarians από τον Πύργο αντιμετωπίζουν τους Ότι Νά΄ναι από το Τζόγια ή αλλιώς Πράσινο. Ο αγώνας αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς και οι δυο ομάδες είναι δυνατές και αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ
ΘΕΣΗ – ΟΝΟΜΑ – ΑΓΩΝΕΣ – ΒΑΘΜΟΙ
1. ΤΙΜΩΡΟΙ 3 – 6
2. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! 3 – 5
3. St. BARBARIANS 2 – 2
4. ΌΤΙ ΝΑ΄ΝΑΙ 2 – 2

Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ
21:30 ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ
Στις 21:30 γίνεται ο 4ος και τελευταίος αγώνας για την σημερινή μέρα και θα αναμετρηθούν οι δυο…Αλκοολικοί του τουρνουά! Από την μία λοιπόν έχουμε τον Αλκοολικό Αστέρα από το Καράτουλα όπου μετά την χθεσινή καλή εμφάνιση του θέλει να πάρει και την πρώτη του νίκη στο τουρνουά, ενώ από την άλλη οι Επώνυμοι Αλκοολικοί από τον Πύργο μετά την μεγάλη τους νίκη επί των Man 2 Man χθες θέλουν να τερματίσουν πέραν από πρώτοι και αήττητοι για την φάση των ομίλων.

Χθές κατα την 3η μέρα του τουρνουά όλοι οι αγώνες είχαν έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον με τα τελικά αποτελέσματα αν είναι τα εξής:

MAN 2 MAN – ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ 27-38
ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ – TAXI OIL 60-22
MAN 2 MAN – ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 47-29
ΤΙΜΩΡΟΙ – ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! 64-56
DUOMO CAFE – ΛΑΤΖΟΪ B.C. 55-29

Οι ROCKETS

 

Οι ΌΤΙ ΝΑ΄ΝΑΙ

Σχολιάστε