4o Τουρνουά Καράτουλα: Το Πρόγραμμα της 3ης Μέρας

backgroundΣυνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η διεξαγωγή του 4ου τουρνουά μπάσκετ στο Καράτουλα με τις ομάδες να τα δίνουν όλα πλέον για μια θέση στην φάση των 8! Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 3 αγώνες στους οποίους θα ξεκαθαρίσουν οι 2 πρώτοι που περνάνε! Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Η σημερινή 3η μέρα περιλαμβάνει 3 αγώνες!

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
18:30 NEXT GEN – ΕΛ.ΑΣ.
Στις 18:30 ξεκινάει ο πρώτος αγώνας του της 3ης μέρας με τους Next Gen που χθες νίκησαν τους Lights Off να παίζουν με την ΕΛ.ΑΣ. που κάνει το ντεμπούτο της στο τουρνουά! Ο αγώνας αναμένεται να είναι ντέρμπι καθώς με νίκη οι Next Gen κατακτούν την 1η θέση του Α΄ Ομίλου.

Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ
19:30 MAN 2 MAN – KLINDIA B.C.
Ο δεύτερος αγώνας ξεκινά στις 19:30 εκεί που οι Man 2 Man από την Αρχαία Ολυμπία θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Κλινδιά B.C. Η ομάδα από το Κλινδιά έχει ήδη μια νίκη και με δεύτερη καταλαμβάνει την 1η θέση του Δ΄ Ομίλου.

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ
20:30 ΠΑΝΩΛΕΝΙΑΚΟΣ-ΣΟΥΒΛΑΚΟTHERAPY – POULAIN
Στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της ημέρας ο Πανωλενιακός-Σουβλακοtherapy αντιμετωπίζει την ομάδα του Poulain. Το αποτέλεσμα του αγώνα και αυτό θα καθορίσει την 1η θέση του ομίλου.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ (ΤΡΙΤΗ 18/08/15)

18:30 NEXT GEN – ΕΛ.ΑΣ.

19:30 MAN 2 MAN – ΚΛΙΝΔΙΑ B.C.

20:30 ΠΑΝΩΛΕΝΙΑΚΟΣ-ΣΟΥΒΛΑΚΟTHERAPY – POULAIN

*Οι ομάδες καλούνται να βρίσκονται στο Αυστραλιανό Αθλητικό Κέντρο όπου και θα διεξαχθεί το τουρνουά μισή ώρα νωρίτερα από την ώρα έναρξης του αγώνα

Σχολιάστε